• Strada Gageni 80, 100137, Ploiesti, Prahova, Romania
  • (+40) 744.477.254 | (+40) 244.595.666
  • office@borsacom.ro

Despre noi

SC Borsa Com SRL a luat fiinta in anul 1994 avand ca domeniu de activitate: comert en gros si en detail produse nealimentare.
Dezvoltarea rapida a societatii, precum si dinamica activitatii in domeniu au pus bazele dezvoltarii companiei noastre. Pe parcursul timpului am acumulat o vasta experienta, oferind clientilor nostrii servicii de calitate la preturi competitive, obiectivul nostru principal fiind satifacerea cleintului.

In scopul indeplinirii acestuia ne bazam pe personalul calificat si atent selectionat, oricand pregatit sa te ajute in alegerea solutiei potrivite.
O caracteristica importanta a firmei noastre o reprezinta flexibilitatea. Intotdeauna se vor lua in considerare necesitatile clientilor nostri, iar serviciile vor fi oferite in functie de cerintele acesotra.
Acordam atentie fiecarui element si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici o parte a activitatii noastre pentru ca fiecare client multumit reprezint o buna forma de promovare. Prin orientarea sa fundamentala fata de cleient si prin calitatea serviciilor oferite, SC Borsa Com SRL reprezinta solutia potrivita companiei tale.

Cu stima,
Elisabeta BALAROIU
director general